ما در شرکت آرتا زنبور می خواهیم با این مقاله به شما نشان دهیم که فرآیند تولید عسل از شهد گل تا خانه شما چگونه است.
زنبورداری هنری است که نیاز به صبر، مراقبت و احترام زیادی برای زنبورها دارد، چیزی که برای تضمین معیشت آنها و در نتیجه تولید عسل ضروری است.
فرآیندی دقیقی که از مزرعه، در میان هزاران گل سرچشمه می گیرد، به طوری که مصرف کنندگان در نهایت شیشه عسل را به راحتی با لذت بردن از این محصول خوشمزه باز می کنند و عسل کامل را تضمین می کنند.
هنگامی که زنبورها زندگی بزرگسالی خود را آغاز می کنند، یعنی 21 روز پس از تولد، قادر به جمع آوری شهد هستند. در همان لحظه است که سفرهای بی پایان آنها در اطراف محلی که کندو آنها قرار دارد آغاز می شود. این می تواند مرتع، جنگل، زیر درختان، حومه و غیره باشد.
هدف از این مسیرها انجام علوفه یابی یا استخراج شهد از گل هایی است که در محیط یا شعاع کندو زندگی می کنند. آنها می توانند تعداد نامحدودی از گونه ها باشند، اگرچه معمولاً معمول است که یکی نسبت به دیگری متمایز شود.
زنبورداران معمولا کندوها را در نزدیکی گلی که می خواهند زنبورها علوفه کنند قرار می دهند. اگر بخواهند عسل هدر به دست آورند، به احتمال زیاد آن را در محلی نزدیک به اینها قرار دهند. به همین ترتیب با انبوهی از گونه های گل و گیاه شناسی: رزماری، اکالیپتوس، شکوفه پرتقال و غیره.
هنگامی که شهد از گل استخراج می شود، زنبورها آن را در محصول عسل خود ذخیره می کنند. این به عنوان نوعی کیسه عمل می کند که شهد را به کندو منتقل می کند. هنگامی که به آنجا می رسند، آن را به همراهان خود می ریزند و آن را با بزاق خود مخلوط می کنند. این شامل آنزیم هایی است که pH شهد را تنظیم می کند و نقطه اسیدی را فراهم می کند.
مرحله بعدی حذف رطوبت اضافی موجود در شهد است. برای انجام این کار، زنبورها از بالهای خود استفاده میکنند. یک فرآیند تهویه را انجام میدهند که به آنها اجازه میدهد تا به میزان قابل توجهی جزء مایع را کاهش دهند.
هنگامی که در شرایط مطلوب قرار گرفت، شهد در سلولهای لانه زنبوری ذخیره میشود و آنها را با موم میبندند. با این کار زنبورها حفظ کامل این جزء را در طول زمان تضمین می کنند.
عسل محصولی است که از بلوغ ترکیبی که از همجوشی شهد، آنزیم ها و موم سلول ها به وجود می آید به دست می آید.
پس از گذشت زمان کافی برای بلوغ، نوبت به استخراج عسل از کندو می رسد. این مجموعه به دو شان عسل موم دار و عسل استخراج شده قابل انجام است. .
این روش شامل استخراج لانه زنبوری است، همانطور که توسط زنبورها ساخته شده است. اگرچه بسیار سودآور است، اما از آنجایی که می توان از کل شانه استفاده کرد، به مهارت و تجربه نیاز دارد. بنابراین، این روش معمولاً کنار گذاشته میشود و به جای آن، سایر اشکال جمعآوری «متداولتر» را انتخاب میکنند.
زنبوردار لانه زنبورهای مهر و موم شده را می گیرد. مهم است که مواردی را انتخاب کنید که در شرایط بهینه برای جمع آوری هستند.
هنگامی که لانه زنبوری انتخاب شد، نوبت به حذف زنبورها می رسد. برای این کار اغلب آنها را دود می کنند تا بی حس بمانند و خطرناک نباشند.
مرحله بعدی جدا کردن موم از پانل یا قاب است. برای جلوگیری از آسیب رساندن به شانه باید با دقت کار کرد. زنبوردار می تواند برای این فرآیند از ابزاری استفاده کند که عمل حذف موم را تسهیل می کند. می توانید از چاقو یا ابزار تیز استفاده کنید که باید به خوبی گرم شود. ابزاری که به عنوان استخراج کننده الکتریکی شناخته می شود اغلب استفاده می شود. عملکرد آن این است که تحت نیروی گریز از مرکز می چرخند و عسل را از موم جدا می کنند.
پس از جمع آوری، عسل باید به مدت 24 ساعت در حالت استراحت بماند. این فرآیند که ته نشینی نامیده می شود. برای کمک به ناخالصی های موجود در محصول به سطح بالا می رود. در نهایت کف خواهند کرد.
فرآیند فیلتر کردن و بسته بندی عسل آغاز می شود.
مورد دوم به ویژه در عسل اهمیت دارد و ظرفیت تولید آن را در سال های اخیر به طور قابل توجهی افزایش داده است.
شرکت آرتا زنبور در حال حاضر به لطف بهینه سازی فرآیندهای بسته بندی و تولید، قادر به تولید ۵۰۰۰۰ کیلو در سال را دارد.
محصولات شیشه ای آن که بیشتر مورد توجه مصرف کنندگان قرار می گیرد، شیشه های 500 گرمی عسل و 1 کیلوگرم به همین دلیل، بهینه سازی فرآیند بسته بندی و تولید کلیدی است. از بین تمام خطوط تولید آن، این سریعترین است.
علاوه بر این، عسل آرتا زنبور دارای خطوط تولید برای بقیه ظروف خود، همه کاره و قابلیت انطباق با شرایط و نیازهای مناسب است.
همه اینها به شرکت های فرآوری عسل امکان تولید و تجاری سازی کارآمد عسل خود را می دهد. در این صورت محصولی با کیفیت را تضمین می کند، با تمام ضمانت هایی که کار، تجربه و سابقه خوب آن را تضمین می کند.