writer-avatar      نویسنده : nezam     


نکاتی برای محافظت از زنبورعسل در تابستان



ما در این مقاله نکاتی برای محافظت از زنبورعسل در تابستان را برایتان شرح می دهیم.

تا زنبوران شما در تابستان تحت تأثیر دمای بالا قرار می گیرد؟ حقیقت این است که وقتی تابستان فرا می رسد و آفتاب بالا می رود، زنبورها رنج می برند، زیرا دمای بالا برای آنها مشکل ساز است.

زنبورها نیز تحت تأثیر گرما قرار می گیرند، بنابراین زنبورداران از اقداماتی برای حفظ سلامت آنها در ماه هایی که دما بالا است استفاده می کنند.

تا آنجایی که به عسل مربوط می شود، دمای بالایی که ممکن است در کندو ایجاد شود، بر کیفیت عسل به دست آمده تأثیری نمی گذارد یا به آن آسیب نمی رساند. در این صورت این زنبورها هستند که در تابستان بیشتر از گرما رنج می برند.

مراقبت ویژه از زنبورها در تابستان

زنبورها، مانند هر موجود زنده دیگری، دمای مطلوبی دارند که در آن بهترین عملکرد را دارند. اگر آنها خیلی بالاتر یا کمتر از حد متوسط ​​باشند، بقای آنها در خطر است که می تواند بر گونه ها تأثیر منفی بگذارد.

بنابراین زنبورداران موظفند که کندوها را در مناطق سایه دار قرار دهند تا از گرم شدن بیش از حد کندوها جلوگیری شود. در بیشتر موارد، درخت یک منبع عالی است و به عنوان پناهگاهی برای کندوها استفاده می شود.

تامین آب ضروری است، زیرا با چنین دماهای بالا، زنبورها نمی توانند زنده بمانند.

تلاش زنبورها در تابستان

زنبورها هم به راحتی نمی توانند گرما را شکست دهند. چگونه این کار را انجام می دهند؟ خیلی ساده، زنبورها قطرات آب را جمع می کنند و دوباره به کندو می آورند. به این ترتیب آب به حالت گازی تبدیل شده و دما کاهش می یابد.

تهویه کندو و مقابله با گرما

اگرچه ممکن است بسته به گونه متفاوت باشد، اما مسلم است که لانه های مولد کندوها باید در دمای متوسط ​​بین 34 تا 38 درجه نگهداری شوند. همین امر در مورد رطوبت نیز صدق می کند که معمولاً حدود 80 درصد در داخل کندو است.

زنبورها سنسورهای دمایی باورنکردنی دارند: آنتن‌هایشان. بنابراین، هنگامی که زنبورها متوجه افزایش دما می شوند، به بیرون از کندو می روند و شروع به حرکت بال های خود برای تهویه کندو می کنند. بنابراین، در مواقع گرمای شدید، زنبورها می توانند یک شب کامل را به تهویه کندو بگذرانند.

خنک کردن کندو برای اطمینان از بقای کلنی ضروری است که در صورت عدم موفقیت ممکن است از بین برود.

کندویی که در مناطق گرم و با تهویه ضعیف در معرض نور خورشید قرار می گیرد، نمی تواند به طور طبیعی عمل کند و زنبورها در نهایت بسیار تحت فشار و ضعیف می شوند.

کمبود آب در کندو در اثر گرما

آب برای تضمین بقای زنبورها، به ویژه در مواقع گرمای بیش از حد ضروری است. برای بقا ضروری است.

همانطور که در بالا ذکر شد، زنبورها به لطف آنتن های خود متوجه افزایش دمای داخل کندو می شوند. در مواجهه با این افزایش، زنبورها به بیرون می روند و قطرات آب را جمع می کنند و سپس در داخل کندو می ریزند و در نتیجه دما را کاهش می دهند.

با این حال، زمانی که این برای کاهش دما کافی نیست، زنبورها به بیرون از خانه می روند و به سایه زیر کندو می روند و در نتیجه تعداد افراد داخل کندو کاهش می یابد و دما کاهش می یابد.

کاهش باروری ملکه زنبور عسل تحت تاثیر گرمای تابستان

دمای مطلوب برای تولید مثل ملکه زنبور عسل بین 15 تا 38 درجه سانتی گراد است. هر چه دما بالاتر باشد، احتمال تولید مثل اسپرم زنبورهای بدون سرنشین کمتر است. هر چه درجه حرارت بالاتر باشد، احتمال تولید مثل اسپرم های پهپادها کمتر می شود. به همین دلیل، به نظر می رسد که تغییرات آب و هوایی ممکن است به طور جدی بر پرورش زنبور عسل تأثیر بگذارد.

زنبورها کسانی هستند که با گرمای زیاد در تابستان بیشترین آسیب را می بینند، اما آیا عسل هم آسیب می بیند، آیا طعم خود را از دست می دهد و چگونه می توانیم از از دست دادن خواص و فواید آن جلوگیری کنیم؟

نکاتی برای مراقبت از عسل در تابستان

در اینجا یک سری نکات وجود دارد که می تواند به شما کمک کند تا عسل را به بهترین شکل ممکن حفظ کنید و در نتیجه از از دست دادن خواص باورنکردنی آن جلوگیری کنید.

آن را در دمای مناسب نگهداری کنید

عسل را نباید در یخچال نگهداری کرد و همچنین نباید آن را در نزدیکی اجاق گاز یا یخچال نگهداری کرد، زیرا ممکن است دچار تغییرات دمایی متفاوتی شود که بر کیفیت عسل تأثیر می گذارد. مهمتر از همه، عسل نباید در معرض نور مستقیم خورشید باشد.

عسل در خانه و زنبورها.


تغییرات دما می تواند برای عسل بسیار مضر باشد و رنگ، بافت و طعم آن را تغییر دهد. اگر دمای محیط زیاد است سعی کنید عسل را در مکانی سایه دار که در بسته نباشد بگذارید.

نگهداری صحیح عسل بسیار مهم است ، بنابراین بهترین گزینه ممکن است نگهداری آن در محیطی از خانه با تهویه مطبوع باشد.

عسل نباید طعم خود را از دست بدهد
مهم است که اکسیژن فقط زمانی که قصد استفاده از آن را دارید به آن برسد، در غیر این صورت طعم آن قدرت خود را از دست می دهد.

عسل غذایی است که خواص بسیار مفیدی دارد و محصولی کاملا طبیعی است. بسیار خوب است، ترکیب آن برای خود صحبت می کند، متشکل از:

  • مواد معدنی
  • سدیم
  • پتاسیم
  • منیزیم
  • کلسیم
  • اهن
  • منگنز
  • فلز مس
  • فسفر
  • فلز روی
  • سلنیوم
  • ویتامین های A، C و ویتامین های B کمپلکس

اگر عسل بخشی از رژیم غذایی شماست، مطمئن هستیم که بسیاری از خواص آن را از قبل می‌دانید و حفظ آن به‌خوبی مخصوصاً در دماهای بالا ضروری است