writer-avatar      نویسنده : nezam     


عسل به عنوان جایگزین شکر




گزینه های زیادی برای شیرین کردن دم کرده یا دسر وجود دارد. مطمئناً شما تعجب خواهید کرد که کدام سالم ترین یا کمترین ضرر برای سلامتی است. در میان آنها می توان عسل را یافت.

عسل در واقع شکل دیگری از قند است. اگرچه ترکیب اولیه آن مانند سایر انواع قند است، اما به دلیل ارزش غذایی و فواید سلامتی، جایگزین بهتری به شمار می رود.

درست است که عسل در حالت طبیعی خود دارای خواص مفیدی است که تا حد زیادی به دلیل وجود چند ماده معدنی در ترکیب آن، برخی آنزیم هایی که به بهبود زخم ها کمک می کنند، برخی ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها است.

هزاران سال است که از آن برای اهداف دارویی و تغذیه ای استفاده می شده است. حتی مصریان و یونانیان باستان آن را یک محصول مقدس می دانستند. حتی از آن به عنوان یک ضد عفونی کننده و برای حفظ اجساد استفاده می کردند.

عسل شان
شرکت آرتا زنبورسبلان همواره به سنت کیفیت وفادار می باشد. تنها عسلی که خاصیت درمانی را دارد با مناسبترین قیمت به شما عرضه می کند.

آیا عسل سالم تر از شکر است؟

متخصصان تغذیه همیشه اشاره می کنند که بهتر است از هیچ شیرین کننده ای در قهوه یا چای استفاده نکنید، اما بسیاری معتقد هستند بهترین جایگزین برای شکر عسل می باشد.

عسل از نظر کالری مانند شکر، تقریباً 4 کیلو کالری در هر گرم است. با داشتن کالری برابر با شکر، مصرف آن باید تنظیم شود زیرا کالری دریافتی یکسان است.

بنابراین توصیه می شود از آن به عنوان جایگزین شکر، اما در حد اعتدال استفاده شود. به شما توصیه می کنیم که از مقدار توصیه شده روزانه تجاوز نکنید.

باید بگوییم که مقدار کمی عسل بسیار بیشتر از یک قاشق غذاخوری شکر شیرین می کند. بنابراین، برای به دست آوردن نتایج یکسان در دسرها یا دمنوش ها کمتر نیاز خواهیم داشت.

علاوه بر این، شکر تصفیه شده کالری خالی را فراهم می کند. این بدان معناست که عسل فاقد مواد مغذی، ویتامین و مواد معدنی است، در حالی که عسل دارای مقدار مناسبی آب و خواص تغذیه ای است. پس عسل به عنوان بهترین جایگزین شکر می توان استفاده کرد.

مطالب مرتبط: همه چیز درباره عسل و خواص

فواید و خواص عسل

بسته به تنوع گل و نوع کندو، عسل بیش از شصت ماده مختلف ارائه می دهد. قندها، اسیدهای آلی (سیتریک، لاکتیک، فسفریک …)، ویتامین ها (C، B1، B2، B3، B5)، اسید فولیک، مواد معدنی (فسفر، کلسیم، منیزیم، سیلیکون، آهن، منگنز، ید، روی و …) برجسته هستند. . اسیدهای آمینه ضروری، استرول ها، فسفولیپیدها، فلاونوئیدها، پلی فنول ها و آنزیم ها.

در میان برجسته ترین مزایای، موارد زیر را می یابیم:

  • پتانسیل ضد باکتریاییبه دلیل وجود مهارکننده های همراه با گلوکز اکسیداز، آنها خواص باکتری کشی گسترده ای به آن می دهند.
  •  آنتی اکسیدان قوی. به جلوگیری از پیشرفت بیماری قلبی یا سیستم ایمنی کمک می کند.
  • ضد عفونی کننده و ضد التهاب. به لطف این خواص، احتمال ابتلا به عفونت در زخم های باز یا سوختگی را محدود می کند. همچنین می توان از آن برای کاهش التهاب عضلات استفاده کرد.
  • به هضم غذا کمک می کند. مصرف عسل متابولیسم غذا را تسهیل می کند، به تسکین سوزش سر دل کمک می کند و حتی باعث انتقال صحیح روده می شود.
  • سرفه و گلودرد را برطرف می کند.
  • رطوبت موجود در عسل نه تنها بر بافت، طعم یا رنگ آن تأثیر می گذارد، بلکه رطوبت بدن ما را نیز تامین می کند.
  • سایر خواص. عسل فواید دیگری مانند بهبود خواب، کاهش استرس، کاهش خستگی و …

مطالب مرتبط: سیستم افزایش محصولات زنبورعسل با قابلیت کنترل با موبایل(کندوی هوشمند)

کندوی هوشمند
اصلی ترین بخشی که در عملکرد کندوی هوشمند می درخشد، هوش مصنوعی آنهاست که از هوش طبیعی زنبورعسل الهام گرفته شده است. در این نوع کندو شرایط لازم برای افزایش راندمان تولیدات زنبورعسل فراهم می باشد و از سویی باعث کاهش تلفات زنبورعسل می شود .

امیدواریم مطالعه این مقاله براتان مفید باشد. هدف شرکت‌ آرتا زنبور سبلان در حال حاضر تولید نسخه بهتر و کاربردی تر  از کندوهای هوشمند یا برقی و آموزش زنبورداری می باشد.